Inloggning

Inloggning
För att kunna logga in och få tillgång till våran webshop måste du göra en kundregistrering hos oss. Där uppger du dina aktuella kontaktuppgifter samt personliga inloggningsuppgifter. Dessa inloggningsuppgifter använder du sedan för att logga in på vår hemsida. Du har då full tillgång till vår webshop, nyheter, kampanjer samt "Mina sidor" där du kan hålla koll på dina order. Logga in gör du högst upp på sidan genom att klicka på länken "Logga in". Observera! Du kan inte se några priser eller få tillgång till all information samt göra beställningar om du inte är inloggad.

Problem att logga in
Om du har problem med inloggningen till ditt konto kontrollera så att du skrivit rätt användarnamn och lösenord i versaler och siffror. Kontrollera att du inte har Caps Lock knappen på ditt tagentbord intryckt.  Om du fortfarande inte kommer in, gå vidare till nästa punkt här nedan.

Glömt användarnamn och /eller lösenord
Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord?
Meddela oss om det genom att maila oss på info@trixie.se. Det är dock viktigt att du mailar oss från den mailadressen du registrerade dig på i vårt kundregister. I annat fall kan du uppge ditt kundnummer och namn i mailen.

Eller ring oss på +46 (0)911-23 33 00.

Ändra Användarnamn och/eller lösenord
Behöver du vid ett senare tillfälle ändra dina kunduppgifter gör du detta i kontaktformuläret som finns under "Mina sidor" efter att du loggat in.

Inlogg & säkerhet
Dina inloggningsuppgifter hos oss är personliga. För att undvika framtida problem ge ej ut uppgifterna till obehöriga. Se alltid till att logga ut från din sida då du besökt den. 


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.